Banner
Bærende vægge er ikke til at spøge med
This is my site Written by admin on 6. november 2012 – 14:18

Det er meget, meget vigtigt at være obs på hvilke vægge, der er bærende og hvilke der ikke er, når du skal renovere dit hus. Jeg kender til en handymand, der havde undervurderet vigtigheden af at tjekke efter. Det blev en utrolig dyr fornøjelse!

Handymanden ville gerne vælte en væg, sådan at køkken og stue blev til 00’ernes modefænomen “køkkenalrum”. Han ville spare de penge, som det ville koste at få en håndværker til at udføre arbejdet. Egentlig er han en rimelig dygtig gør-det-selv-mand, men han skulle måske åbnet pengepungen og betalt en professionel. Fordi ikke mindre end en uge efter væggen var væltet og køkkenalrummet var taget i brug skete katastrofen.

Handymanden havde ikke afstivet den bærende væg korrekt og stod derfor med et hus, der skulle gennemgå en omfattende renovering.  Det blev i hvert fald en regning, der langt oversteg det, den oprindelige renovering ville have kostet. 

Moralen er, sørg altid for at være sikker på hvad du gør. Hvis du er i tvivl, så kontakt en professionel.

Er du i tvivl om hvilken håndværker, du skal vælge når gør-det-selv-projektet bliver for omfattende? Så læs vores vejledning, om hvordan du finder den rigtige håndværker!

Posted in  

Leave a Reply