Banner
En håndværker du kan stole på – hvor finder du dem?
This is my site Written by admin on 24. oktober 2012 – 07:29

Det er virkeligt svært at finde en god håndværker, det ved vi alle, men hvad kan grunden være? Jeg tror ikke det er fordi at håndværkere er dårlige menesker. Jeg tror problemet er at de er i en jobsituation, hvor løgn er en nødvendighed.

For at en håndværker skal have nok at lave hele tiden, så kræver det at de siger ja til mere arbejde end de kan nå, og at de har gang i flere bygge projekter på samme tid. Sådan er det bare og det er helt sikkert et dårligt tegn hvis en håndværker har tid til at bruge al sin tid hos dig i længere tid. Derfor er det også underligt at man til stadighed kan blive overrasket over at de ikke holder deres aftaler, for det siger jo sig selv at det ikke kan lade sig gøre hvis de lover mere end de kan holde.

Hvis du skal have et godt forhold til din håndværker er det derfor vigtigt at der er en fast slutdato, og at der er et bødesystem, hvor håndværkeren skal betale dagbøder for hver dag, hvor opgaven ikke er udført efter deadlinen.

Hvis en tømrer siger han kan være færdig i næste uge, så få et papir på hvad han skal betale hvis han ikke er færdig om 30 dage, det burde jo ikke være noget problem vel?

 

Posted in  

Leave a Reply